En använd Kona - Kona Sports

FRI FRAKT PÅ UPPBLÅSBARA BRÄDOR JUST NU – GÄLLER HELA SVERIGE

TIDLÖS DESIGN

Genom att vi tänker, redan vid designarbetet, att våra produkter ska ha ett långt liv och användas av flera så bygger vi in möjligheten att reparera och uppdatera från början.

Många ser att en ny produkt är en möjlighet till att sälja mera, medans vi ser det åt andra hållet; att våra produkter ska leva länge. Det är en bättre investering för oss alla och miljön.

Genom att köpa en använd bräda minskar vi tillsammans belastningen på vår planet. Vi undviker onödiga transporter och ytterliggare produktion. Det är bra tycker vi!

Redan vid försäljningen av kompositbrädor upplyses våra kunder om möjligheten att göra ett inbyte om man vill byta modell eller storlek. Det gör att många vill att den egna brädan ska vara i så bra skick som möjligt. Dessutom möjliggör det att fler kan komma in i sporten till ett lägre pris.

Vi är övertygad att den ända vägen framåt är att tillsammans minska vårat klimattryck.

Att jobba med ett långsiktigt tänk började vi med redan från dag 1 när vi etablerade vindsurfing konceptet Kona One. Kona One står för långsiktighet, ett starkt andrahandsvärde och ett föredöme inom vindsurfing.  Vi har ett mantra som leder oss även när vi jobbar med SUP; “Våra produkter lever längre och används av flera människor vilket är lika med det mest miljövänliga konceptet i industrin.”

Joachim Larsson

Creative Director, Kona Sports

VÅR HISTORIA

Forskning och Utveckling

TEAM

KUNSKAPSBANKEN