KÖPVILLKOR – BRA ATT VETA OM KONA SPORTS – OCH OM ATT HANDLA AV OSS!

FÖRETAGSINFORMATION

Kona Sports är en del av Kona Windsurfing AB (organisationsnummer 556613-1545)
Adress: Platensgatan 12, SE-59135, Motala, Sverige
Telefon: +46 141 21 70 70
E-post support@kona-sports.zendesk.com

FÖRSÄLJNINGS OCH LEVERANSVILLKOR

Kona Sports erbjuder försäljning och leverans via denna webshop inom Sverige. Om du önskar leverans till ett annat land än Sverige så är du välkommen att kontakta oss direkt på email eller telefon.

Priser

Alla priser anges i svenska kronor och innehåller mervärdesskatt och övriga avgifter om inget annat anges. Totalkostanden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

Ta emot en order

När ni lägger en beställning till oss meddelas vi om detta och påbörjar paketeringen av era produkter inom två arbetsdagar. Paketet levereras från vårt lager inom tre arbertsdagar från det att beställning lagts.

Leverans

Vanligtvis kommer varan skickas från oss inom tre arbetsdagar efter att ordern mottagits. Om varan inte finns i lager kontaktar vi er inom två dagar från det att order mottagits.

Betalning

Betalning av produkt måste ske innan Kona Sports kan påbörja frakt.

Frakt

Kona Sports skickar din vara via DSV eller DHL beroende på fraktens storlek, vikt och vår tidsfrist. Kostnader förenade med frakten är inkluderade i fraktpriset och allt syns i er bokning innan ni slutför köp. Om ni har egna önskemål på fraktsätt får ni gärna meddela oss om detta, om inte annat så väljer vi det fraktsätt som blir smidigast och billigast för er.

Garanti

Ett års garanti gäller för alla produkter. Garantin gäller fel som beror på tillverkningen eller felaktigheter i material.

Personupplysningar

Kona Sports behandlar all persondata i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

RUTINER FÖR RETURER AV VAROR

Avbeställning

Önskar du att avbeställa en vara så kontaktar du oss bara via mail eller telefon. Har leveransen inte har gått ifrån oss, så återbetalas ni hela summan, förutom 200kr som vi behåller för administrativa avgifter. Om leveransen har skickats så återbetalas ni hela summan, förutom 500kr som vi behåller för administrativa avgifter, samt att ni står för returfrakten av den avbeställda leveransen.

Reklamation

Om det föreligger ett fel på varan, bör du inom skälig tid efter att du upptäckt det, meddela Kona Sports skriftligen eller muntligen om felet. Kona Sports kommer då ge dig information om hur du går vidare. Reglerna kring reklamation finns i Konsumentköplagen.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i oförändrat skick, så får du tillbaka det du har betalat för varan, inklusive dina förbetalda fraktkostnader. Ni som köpare betalar för returfrakten.

Tack för att Du handlar av Kona Sports

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN