Stability For Performance™

Gör våra brädor stabilare och snabbare

Stability For Performance™

Varför presterar Konas träningsbrädor bättre än övriga brädor? Vi designar brädorna baserat på de olika paddelfaserna, stabilitet och glid. Resultatet är ergonomiska smala brädor med hög stabilitet och ett fantastiskt glid. Det gör att fler kan köra på en smalare bräda vilket är en överlägset mycket bättre upplevelse. Dessutom designar vi de två konceptet Numinous och Ocean helt olika beroende på användningsområde. Nominous passar paddling på platt vatten medans Ocean är mer allround för att klara mer vågiga förhållanden.

Vad är Stability For Performance™ ? En bräda som är utvecklad av vårt team och som genomgår en optimering i professionel programvara som ser både glid och stabilitet direkt i datorn. Kan liknas med designmetoder man använder inom båt och fordonsdesign. Här kan man också optimera brädans volym och formgivning för att få ut det mesta av produkten. Processen är att titta på parametrarna vikt, längd, och höftbredd hos paddlaren och på så sätt optimera brädorna till varje individ. Kan liknas vid att man designar ett par längdskidor för en speciell person.

2020 har alla våra brädor designats enligt principen Stability For Performance™

 

Kona racing-team

Kona racing-team

SUP är extremt bra träning Dan är en av hörnpelarna i Kona racing team. Under lång tid var fotboll hans främsta fokus och han spelade på elitnivå,...

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN