Kona Lake 2 (2-delad paddel m justerbar längd)

1,090 kr

BARA DET NÖDVÄNDIGASTE

En funktionell och användbar paddel för dig som vill kunna testa allt som SUP har att erbjuda. Det här är vår rekommenderade standardpaddel som passar hela familjen och allt från vattenlek till exempelvis yoga och fiske 

Vad som kännetecknar Lake är att den har ett greppvänligt glasfiberskaft med lagom flexibilitet för effektiv och skonsam paddling. Den har också ett lätt, tåligt och vridstyvt plastblad som är skålat för att greppa bättre i vattnet. Paddelbladet är av mellanstorlek för att passa alla och runtom bladet sitter en gummilist som skyddar bladet vid stötarPaddeln har också ett ergonomiskt utformat handtag. 

Slut i lager

Genom de robusta och justerbara klämspännena kan du lätt reglera paddelns längd för att passa alla i familjen. Paddeln kan också enkelt plockas isär tre sektionerför smidig transport tillsammans med brädan.   

På den översta sektionen finns längdangivelser så att du lätt ska kunna ställa in paddeln efter din längd och på mittsektionens klämfäste finns en pilmarkering så att du kan fixera handtaget i rätt läge. 

Mer information

Vikt 0.83 kg
Varumärke

Kona

Paddelvikt

890 gram

Skaftlängd

170-212

Bladstorlek

83 sq. inch

Bladmaterial

Plastic

Handtag

Plastic

Paddeldelning

2-del

Skaftmaterial

Glasfiber

Paddelkant

Rubber

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN