2 st Kona Core Air SUP 12.6

13,980 kr 11,990 kr

2 st Core Air SUP

Dela upplevelse istället för bräda. Med paketet 2 st Core Air SUP får du inte bara en utan två oerhört stabila och lättpaddlade SUP-brädor till ett otroligt bra pris. Core Air SUP 12.6 är kärnan i vårt sortiment och sätter standarden för uppblåsbara SUP-brädor.

13 i lager

Core Air SUP 12.6 sätter nivån för uppblåsbara SUP-brädor

Paketet 2 st Core Air SUP inkluderar 2 st brädor + 2 st ryggsäckar + 2 st fenor + 2 st pumpar + 2 st lagningssatser + 2 st paddlar + 2 st leasher

Core Air SUP 12.6 är den första och enda bräda som du behöver när du vill uppleva allt vad SUP står för. Tack vare sin exceptionella stabilitet klarar brädan med lätthet att paddlas i alla vatten och väderförhållanden. Förutom detta är brädan också oerhört smidig att transportera. Till följd av sin genomarbetade och smidiga ryggsäck är Kona Core den uppblåsbara SUP-brädan som passar perfekt att alltid ha med i både båt och i bil samt på ryggen när du ska gå eller cykla till vattnet. Flera av våra kunder har också upptäckt att de faktiskt kan korta restiden till jobbet genom att paddla sin Core Air SUP 12.6 istället för att ta bilen! Således ett perfekt sätt att förena nytta med nöje och som dessutom bidrar till en mer aktiv och därigenom hälsosammare livsstil!

2 st Core Air SUP

Till följd av efterfrågan på en stabil och lättpaddlad SUP-bräda som alla kunde hantera, ville vi också skapa en bräda speciellt för våra svenska vatten. Således ville vi konstruera en SUP-bräda som verkligen funkar för alla förhållanden. Tack vare sin gedigna och detaljrika konstruktion får du med paketet 2 st Core Air SUP därav inte bara en, utan två SUP-brädor i premiumklassen till ett riktigt förmånligt pris där du varken behöver bekymra dig om funktion eller prestanda. Härigenom är Core Air SUP 12.6 kärnan i vårt uppblåsbara sortiment med ett pris som också matchar betydligt enklare konstruktioner och passar utmärkt till allt från rekreation och fiske till träning och touring. Allt som allt för att du ska få möjlighet att uppleva alla fördelar med SUP och sammantaget kunna njuta av att stå på vattnet året om. Ta nu chansen att skaffa 2 st Core Air SUP så kan du också dela alla fördelarna med SUP tillsammans med en vän.

Mångsidig trotjänare

Core Air SUP 12.6 utgår bland annat från den tidigare standardlängden för tävlingsbrädor. Sifferbeteckningen 12.6 står för brädans längd och motsvarar 382 cm. Denna längd bidrar till brädans ökade prestanda och medför att den till och med glider lättare än sin något kortare motsvarighet, Core Air SUP 10.8. Den kantiga aktern och den rundade nosen finns där för stabilitet och tack vare sin form och längd får du dessutom en bräda som är både smidig att manövrera samt att även hantera och transportera. Allt som allt resulterar detta i en riktigt stabil och lättpaddlad SUP-bräda.

Kärnvärden

Gällande uppblåsbara SUP-brädor så är det nämligen själva konstruktionen som avgör brädans stabilitet och prestanda och därav inte specifikt lufttrycket. En premium-bräda kan, men behöver inte pumpas lika hårt som enklare varianter. Fastän alla Konas modeller klarar att pumpas upp till 25 psi så är det rekommenderade trycket ändå inte högre än 15 psi. Som alla Konas modeller så är även Core Air SUP 12.6 konstruerad med dubbla kantförstärkta sidväggar som tillsammans med vår s.k. dropstitch-konstruktion med fler och styvare trådar. Kona Core är därför både mer hållbar och stabilare än enklare varianter. Ytterligare så har Core ett maskinbearbetat enkellaminat med förstärkta stiftfält som sammantaget gör brädan både lätt och styv men också smidig att rulla ihop.

Core Air SUP 12.6 - Detaljrikedom

Några av de mest betydande detaljerna när det gäller Core Air SUP 12.6 är bl.a. det kraftiga s.k. leash-fästet i aktern. Detta tillsammans med den medföljande fångremmen (s.k. leash), förhindrar att du separeras från brädan när det blåser. Kona Core har även ett kardborre-fäste för paddeln då du exempelvis vill utöva yoga eller fiska. Brädan har också en robust och justerbar backventil samt en väl tilltagen däck-matta, vilket innebär bra fäste och yta då du förflyttar dig på brädan. Ett mittcentrerat bärhandtag medför enkel hantering när brädan är uppblåst. Framför däck-mattan finns även ett elastiskt packsystem där du exempelvis kan förvara vätskeflaska, förstärkningsplagg etc. under paddling. Fenboxen är av s.k. US-modell som medför att du enkelt kan byta fena om du skulle vilja. På förens undersida finns avslutningsvis ett fäste för ankring och angöring. Med paketet 2 st Core Air SUP får du alltså allt detta gånger två.

Mer information

Vikt 12 kg
Brädans vikt

9.8 kg

Lastvikt

50 kg

Längd

12'6", 3,81 m

Bredd

30,5", 77,5 cm

Volym

302 L

Styvhet

Styv 3

Stabilitetsvärdering

Stabilitetstal (högre är stabilare, min 74, max 180)

Glidtal (högre bättre, min 8, max 35)

17

Paddlarens vikt

< 100 kg

Antal lager

Enkelt lager

Sidor

Dubbel

Tjocklek

6.0", 15.2 cm

Maxtryck

20 psi, 1,38 bar

Typ av Fena

Ingående paddel

Aluminium paddel 3-delad

Ingående leash

Transparent enkel coil

Ingående ryggsäck

Kona Premium

Varumärke

Kona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN