2 st Kona Shore Air SUP 10.8

9,980 kr 7,490 kr

2 st Shore Air SUP

Aldrig har det varit enklare att börja med SUP. Nu finns chansen att få 2 st Shore Air SUP till ett ofattbart lågt pris så att ni kan hjälpa varandra att glädjas och utvecklas tillsammans på vattnet.

74 i lager

Familjepaket - 2 st Shore Air SUP

Familjepaketet 2 st Shore Air SUP innehåller 2 st brädor, 2 st ryggsäckar, 2 st pumpar, 2 st paddlar, 2 st fenor, 2 st leasher, 2 st lagningssatser.

Den stabila och lättpaddlade SUP-brädan

Ska ni köpa uppblåsbar SUP för att kunna paddla tillsammans när och var ni vill så är vårt nya familjepaket med 2 st Shore Air SUP det självklara valet. Den styva och genomarbetade konstruktionen med rundad för och akter gör Shore både stabil, lättmanövrerad och alltid lika kul att paddla. Brädans stora däcksyta ger dig obegränsad rörelsefrihet och du kan utan problem använda den till allt från SUP-yoga och fitnessträning till touring och fiske. Det här är den uppblåsbara SUP-brädan som både är lätt och kompakt och därigenom enkel att alltid ta med. 

Shore Air SUP 10.8

Shore Air SUP 10.8 är den uppblåsbara SUP-brädan som gör er upplevelse av SUP enkel, trygg och lustfylld. Familjepaketet 2 st Shore Air SUP är specifikt framtaget för att ni ska kunna uppleva hur funktionell, säker och lättillgänglig SUP-paddling är. Det här är SUP-brädan som ger både dig och övriga familjemedlemmar de allra bästa förutsättningarna att utvecklas och fortsätta att uppleva tjusningen med SUP.

2 st Shore Air SUP - en bräda åt alla 

Shore Air SUP 10.8 är den uppblåsbara SUP-brädan som får alla att längta till vattnet oavsett årstid och väder. Med enbart en enda Shore Air SUP kommer du ständigt att få slåss med övriga familjen om för att få paddla. Därför erbjuder vi nu också familjepaket med 2 st Shore Air SUP till ett pris som öppnar möjligheten för att alla i familjen ska kunna ha en egen bräda så att ni istället kan komma ut och paddla tillsammans.   

Den uppblåsbara SUP-brädan för alla

Söker ni en mer aktiv och spännande tillvaro så är familjepaketet med 2 st Shore Air SUP 10.8 lösningen. Nu finns möjligheten att dela hela SUP-upplevelsen med varandra. 

Mer information

Vikt 8.6 kg
Varumärke

Kona

Brädans vikt

8.2 kg

Längd

10'8", 3,25 m

Bredd

32,0", 81,3 cm

Tjocklek

6.0", 15.2 cm

Volym

269 L

Maxtryck

20 psi, 1,38 bar

Stabilitetsvärdering

Stabilitetstal (högre är stabilare, min 74, max 180)

Glidtal (högre bättre, min 8, max 35)

11

Paddlarens vikt

< 100 kg

Användningsområde

Allround, Yoga

Färg

ljusblå-vit

Antal lager

Enkelt lager

Sidor

Dubbel

Styvhet

Styv 3

Typ av Fena

Ingående leash

Transparent enkel coil

Ingående paddel

Aluminium paddel 3-delad

Ingående ryggsäck

Kona black

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN