Active Air SUP 10.8 x 32

7,990 kr

Active Air SUP 10.8 – aktiv avkoppling

Nu behöver du inte längre sitta still för att koppla av. Nu är det aktiv avkoppling som gäller. Aktiviteten för ett mer avkopplande och samtidigt upplevelserikt liv kallas SUP och brädan för detta kallas Active Air SUP 10.8.

99 i lager

Förädlad allroundfavorit

Active Air SUP 10.8 är den nya typen av SUP-bräda och är en vidareutveckling av de tidigare så efterfrågade Kona Active-modellerna. Brädan glider nu ännu lättare trots ökad stabilitet. Brädan har obegränsat med användningsområden, allt från lek och cruising till sup-yoga och fitness-träning. Tack vare sin tilltagna volym passar denna modell särskilt bra också för lite större paddlare.

Kona Active Air SUP

Vårt DNA finns i denna bräda och kännetecknas av minimalism och tidlös design. Active Air SUP 10.8 är gjord för att kunna användas och glädjas med i många år framöver. Ju längre du använder den, desto bättre är det för dig – och vår planet. Det är så vi vill skapa nöjda kunder och värna om våra paddelvatten.

Wind-SUP

Active Air SUP 10’8 är den perfekta allround-brädan för sköna dagar vid stranden. Om vinden skulle börja blåsa har vi en lösning även för detta. Kona Active har även utrustats med ett vindsurfingtillbehör. Du skruvar enkelt fast masten tillsammans med segel och bom. Sedan är det bara att segla iväg och möta den sköna sommarbrisen. Brädan har en suverän stabilitet och passar utmärkt för att lära sig vindsurfing på men är också något att utvecklas vidare från. Kona Active Air SUP har nu också utrustats med en större fena. Det gör det enklare att vika ihop brädan och ger dessutom bättre kursstabilitet när du paddlar.

Mer information

Vikt 13 kg
Brädans vikt

8.5 kg

Lastvikt

55 kg

Längd

10'8", 3,25 m

Bredd

32,0", 81,3 cm

Tjocklek

6", 15.2 cm

Volym

291 L

Paddlarens vikt

< 120 kg

Stabilitetsvärdering

Stabilitetstal (högre är stabilare, min 74, max 180)

Glidtal (högre bättre, min 8, max 35)

12

Sidor

Dubbel

Antal lager

Dubbla lager

Styvhet

Styv 4

Maxtryck

25 psi, 1,72 bar

Fenbox

US-box

Färg

grå-blå-vit

Varumärke

Kona

Ingående leash

Kona coil svart

Ingående paddel

Aluminium paddel 3-delad

Ingående ryggsäck

Kona Premium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN