Kona Shore Air SUP 10.8

4,990 kr 4,490 kr

Kona Shore Air SUP 10.8

Kona Shore Air SUP är den nyutvecklade uppblåsbara SUP-brädan som gör din upplevelse av SUP enkel, trygg och lustfylld.

297 i lager

Kona Shore Air SUP

Ska du köpa uppblåsbar SUP för att kunna paddla när och var du vill så är Shore Air SUP 10’8 det självklara valet. Den styva och genomarbetade konstruktionen med rundad för samt akter gör nämligen Kona Shore både stabil, lättmanövrerad och därmed alltid lika kul att paddla. Brädans stora och öppna däcksyta ger dig också obegränsad rörelsefrihet vilket i sin tur gör att den med fördel även kan användas till allt från yoga- och fitnessträning till touring och fiske. Kona Shore är både lätt och kompakt och därav enkel att alltid ta med.

SUP-BRÄDAN FÖR ALLT

Kona Shore Air SUP 10’8 är den uppblåsbara SUP-brädan som huvudsakligen är framtagen för att du ska kunna uppleva hur funktionell, säker och lättillgänglig SUP-paddling är. Det här är SUP-brädan som sammantaget ger både dig och övriga familjemedlemmar de allra bästa förutsättningarna för att utvecklas och därav fortsätta att uppleva tjusningen med SUP.

SUP-BRÄDAN FÖR ALLA

Shore Air SUP 10.8 är brädan som får alla att alltid längta till vattnet oavsett årstid och väder. Med enbart en enda Kona Shore kommer du säkerligen att behöva slåss med den övriga familjen om för att få paddla. Därför erbjuder vi också denna bräda till ett pris som även öppnar möjligheten för att alla i familjen ska kunna få ha en egen SUP-bräda, så att ni alla kan komma ut på vattnet samtidigt och kunna paddla tillsammans.

SUP-BRÄDAN FÖR DIG

Söker du en mer aktiv och spännande tillvaro så är Kona Shore Air SUP 10.8 således den perfekta partnern för dig, var du än befinner dig i livet.

Mer information

Vikt 12 kg
Varumärke

Kona

Brädans vikt

8.2 kg

Lastvikt

40 kg

Längd

10'8", 3,25 m

Bredd

32,0", 81,3 cm

Tjocklek

6.0", 15.2 cm

Volym

269 L

Stabilitetsvärdering

Stabilitetstal (högre är stabilare, min 74, max 180)

Glidtal (högre bättre, min 8, max 35)

11

Paddlarens vikt

< 100 kg

Användningsområde

Allround, Yoga

Färg

ljusblå-vit

Antal lager

Enkelt lager

Sidor

Dubbel

Styvhet

Styv 3

Typ av Fena

Ingående leash

Transparent enkel coil

Ingående paddel

Aluminium paddel 3-delad

Ingående ryggsäck

Kona black

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN