Kona Numinous Air SUP Racing 14.0 – 25

10,990 kr

Numinous Air SUP 14.0 

Kona Numinous Air SUP 14.0 x 25 Racing är den uppblåsbara SUP-brädan som kombinerar respons och glid från hårda tränings- och tävlingsbrädor med de uppblåsbara SUP-brädornas alla praktiska fördelar. 

4 i lager

Tillgänglig träning   

Kona Numinous Air SUP 14.0 x 25 Racingär den uppblåsbara tränings- och tävlingsbrädan som är designad specifikt för att ge tillgänglighet till träning. Det här är SUP-brädan för dig som älskar att komma ut på vattnet för riktigt effektiv och uppfriskande träning men som inte har möjlighet att transportera eller förvara en hård bräda. Numinous Air är också SUP-brädan för dig som redan har en hård bräda men som också vill ha den bästa utrustningen för att träna även när du är på resa. Med Kona Numinous Air SUP 14.0 Racing får du en uppblåsbar SUP-bräda som ständigt ger dig inspiration och möjlighet till ännu ett givande träningspass på vattnet.  

Konstruerad för fart  

Numinous Air SUP 14.0 Racing är konstruerad för respons och glid, d.v.s. att brädan levererar den fart som du investerar i. Problemet med att använda uppblåsbara brädor för träning och tävling är att de normalt är för mjuka. Detta medför att ju mer kraft du lägger på paddeltaget desto mer böjer sig brädan och bromsas därigenom också i vattnet. Kona Numinous Air SUP är däremot byggd utifrån vår egen unika dropstitch-konstruktion med fler och styvare trådar men har dessutom fått den nya s.k. Fusion-konstruktionen som medför än fler och styvare trådar för att maximera styvhet och minimera vikt.   

Kona Numinous Air SUP

Kona Numinous Air SUP har också fått längsgående förstärkningar i karbon runt om hela brädan på både däck och botten. Detta tillsammans med de dubbla kantförstärkta sidväggarna, dubbla skarvförstärkningarna och ett maskinlaminerat enkelskikt gör Kona Numinous Air SUP till en av de absolut lättaste och styvaste uppblåsbara brädorna på marknaden. Allt för att du ska få ut maximal effekt av din bräda och din träning.

Numinous Air SUP 14.0 x 25 Racing - den uppblåsbara SUP-brädan för träning

Med sin storlek på 14-fot (427 cm) x 25-tum (63,5 cm) får du en något smalare bräda i för hållande till Numinous Air SUP 14.0 x 27 (68,5 cm), vilket innebär att denna storlek passar lite kortare och lättare personer eller dig som vill få bättre kraftöverföring i och med att du med denna smalare bräda kommer närmare kroppen med paddeln under själva drivfasen.

Mer information

Vikt 12 kg
Varumärke

Kona

Längd

14'0", 4,27 m

Bredd

25,0", 63,5 cm

Volym

269 L

Tjocklek

6.0", 15.2 cm

Antal lager

Ett lager med carbon stringer

Sidor

Dubbel

Paddlarens vikt

< 120 kg

Stabilitetsvärdering

Styvhet

Styv 5

Stabilitetstal (högre är stabilare, min 74, max 180)

Glidtal (högre bättre, min 8, max 35)

28

Typ av Fena

Ingående leash

Kona coil svart

Maxtryck

25 psi, 1,72 bar

Fenbox

US-box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN