Numinous Air SUP Racing 14.0 x 27

10,990 kr

Numinous Air SUP Racing

Kona Numinous Air SUP Racing är den uppblåsbara SUP-brädan som kombinerar respons och glid från hårda tränings- och tävlingsbrädor med de uppblåsbara SUP-brädornas alla praktiska fördelar. 

4 i lager

Tillgänglig träning  

Kona Numinous Air SUP Racing är den uppblåsbara tränings- och tävlingsbrädan som är designad specifikt för att ge tillgänglighet till träning. Det här är SUP-brädan för dig som älskar att komma ut på vattnet för riktigt effektiv och uppfriskande träning men som inte har möjlighet att transportera eller förvara en hård bräda. Numinous Air är också SUP-brädan för dig som redan har en hård bräda men som också vill ha den bästa utrustningen för att träna även när du är på resa. Med Kona Numinous Air SUP Racing får du en uppblåsbar SUP-bräda som ständigt ger dig inspiration och möjlighet till ännu ett givande träningspass på vattnet. 

Konstruerad för fart 

Numinous Air SUP Racing är konstruerad för respons och glid, d.v.s. att brädan levererar den fart som du investerar i. Problemet med att använda uppblåsbara brädor för träning och tävling är att de normalt är för mjuka. Detta medför att ju mer kraft du lägger på paddeltaget desto mer böjer sig brädan och därigenom bromsas i vattnet. Numinous Air är däremot byggd utifrån vår egen unika dropstitch-konstruktion med fler och styvare trådar men har dessutom fått den nya s.k. Fusion-konstruktionen som medför än fler och styvare trådar för att maximera styvhet och minimera vikt.  

Kona Numinous Air SUP Racing

Kona Numinous Air SUP har också fått längsgående förstärkningar i karbon runt om hela brädan på både däck och bottenDetta tillsammans med de dubbla kantförstärkta sidväggarna, skarvförstärkningarna och ett maskinlaminerat enkelskikt gör Kona Numinous Air SUP Racing till en av de absolut lättaste och styvaste uppblåsbara brädorna på marknaden. Allt för att du ska få ut maximal effekt av din bräda och din träning. 

Mer information

Vikt 12 kg
Längd

14'0", 4,27 m

Bredd

27,0", 68,6 cm

Volym

269 L

Tjocklek

6.0", 15.2 cm

Antal lager

Ett lager med carbon stringer

Sidor

Dubbel

Paddlarens vikt

< 120 kg

Stabilitetsvärdering

Styvhet

Styv 5

Stabilitetstal (högre är stabilare, min 74, max 180)

Glidtal (högre bättre, min 8, max 35)

28

Ingående leash

Kona coil svart

Fenbox

US-box

Maxtryck

25 psi, 1,72 bar

Varumärke

Kona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN