Få full koll på allt vad SUP handlar om!  

– Lyssna på den nya inspirerande SUP-podden” och kolla in vår nya instruktionsvideo över hur du enkelt förbereder din uppblåsbara SUP-bräda inför premiärturen. 

Nu är det hög tid att komma igång med SUP-säsongen 2021. Vintern ger ett ypperligt tillfälle att successivt komma igång med suppandet. SUP är ju den perfekt träningsformen i dessa tider där du mer eller mindre riskfritt kan kombinera kondition- och styrketräning med balans. Har du inte själv möjlighet att komma ut på vattnet så kan du annars förkovra sig i allt som har med SUP att göra. Så varför inte passa på att lyssna på den nya “SUP-podden 

“SUP-podden” är den nya heltäckande podden där allt du önskar veta om SUP behandlas. Bland annat kan du följa SUP-novisen och tillika poddledaren Niklas Johansson på sin väg från att aldrig tidigare stått på en SUP-bräda till att i september 2021, ställa upp i det 21 km långa Göta kanal-loppet mellan Borensberg och Bergs slussar.  

podden kommer alla tänkbara frågor som rör SUP att besvarasVissa avsnitt kommer också att gästas av olika personligheter som på ett eller annat sätt bidragit till utvecklingen av SUP. En ständig expertpanel bestående av den 10-faldige SM-vinnaren Magnus R Lindstedt och SUP-entreprenören Joachim Larsson bistår med att försöka ge svar på just dina frågor och funderingar. SUP-podden finns där poddar finns. 

 

Kona racing-team

Kona racing-team

SUP är extremt bra träning Dan är en av hörnpelarna i Kona racing team. Under lång tid var fotboll hans främsta fokus och han spelade på elitnivå,...

VÅR HISTORIA

Forskning & Utveckling

VÅRT TEAM

KUNSKAPSBANKEN