Vi hjälper dig! Ring 0141-21 70 70 och prata med en av våra experter.
Nytt avsnitt av SUP-podden. Lyssna här!
Snabb leverans!
Fri frakt!
Gratis returer!
Leverans till:
Leverans till:
Sverige (SEK)
Ändra
Språk: SV / EN
SUP / Tillbehör SUP / Fenor SUP / Pro fin kit för alla vattenförhållanden (3 st)
KAMPANJ
Pro fin kit för alla vattenförhållanden (3 st)

PRODUKTBESKRIVNING

Beskrivning:

Rätt fena för varje förhållande 

Rätt fena är i många fall avgörande för både upplevelse och prestation i SUP-paddling. Genom att välja rätt fena för dina specifika behov och bräda kan du lättare ta din paddling till nästa nivå. Beroende på din paddlingsstil, tävlingsformat och vattenförhållanden kommer någon av dessa fenor att vara helt rätt för dig. Här är några av fördelarna som dessa tre fenor erbjuder. 

Dynamic 21 

För paddling i krabb sjö eller brytande vågor är Dynamic 21 den optimala fenan. Den ger ökad manövrerbarhet, snäva vändningar och stabilitet i oberäkneliga vågor. Dess design minskar turbulens och ger dig mer kontroll genom ökad manövrerbarhet. Dynamic 21 ger en trygg och njutbar paddlingsupplevelse i utmanande vatten. 

Sprintic 19 

För paddling i plattvatten där du inte behöver anpassa dig efter vågor, är Sprintic 19 den perfekta fenan. Oavsett om du paddlar för nöjes skull eller för seriös träning och tävling erbjuder Sprintic 19 minimalt motstånd och maximal kurstabilitet, vilket ger förutsättningarna för högsta hastighet och acceleration.  

Stabilic 24 

För havspaddling och stabilitet i turbulenta vatten är Stabilic 24 den ideala fenan. Den underlättar din balans, ger bättre kontroll och möjliggör enkel manövrering i vågor för snabba svängar. Med Stabilic 24 kan du paddla mer avslappnat och utnyttja vågor, vind och strömmar för att öka hastigheten och därmed njutningen i din SUP-paddling. 

Sammanfattningsvis kan rätt fena för rådande förhållanden hjälpa dig uppnå ökad hastighet, bättre stabilitet, snabbare acceleration och förbättrad manövrerbarhet. Genom att välja rätt SUP-fena för din paddlingsstil och vattenförhållanden kan du både optimera din prestation och få en bättre upplevelse av din SUP-paddling. Med Pro Fin Kit är du alltid förberedd! 

Samtliga fenor levereras med ett eget fodral samt 4st olika friktionskuddar "Klick system", vilket medför att du inte behöver några verktyg för att fästa eller justera fenorna. Det gör också att fenorna passar perfekt till just din bräda. 

TEKNISK INFORMATION

Artikelnummer:1115134
Varumärke:Kona


PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Jag vill få förtur till realisation, nyheter och kampanjer.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan